LUENNOT

Luennoin työhyvinvoinnista, luovuudesta, rohkeudesta ja itsetuntemuksesta. Yhtyeen kapellimestarina, erilaisten hallitusten jäsenenä ja tiimien esimiehenä väitän: hienostelut romukoppaan, tilalle itsearvostusta ja toisten kunnioittamista, osaamista ja opiskelua, arvostusta, huumoria, luottamusta, aitoa kohtaamista ja kuuntelua. Puhun mielelläni myös taiteilijan ansaintalogiikasta, tekijänoikeudesta, taideyrittäjyydestä ja henkisestä voimasta oman tarinani kautta. Luentojeni kuulijat ovat olleet ilahtuneita ihmisläheisestä, totuudenmukaisesta ja aidosta otteestani sekä mm. tekijänoikeuksien ja taiteilijayrittäjyyden faktatiedosta. Luennoin ja valmennan myös webissä ja yksityisesti Synkassa. Katso opinnot ja CV Etusivulta!

Esimerkkejä pitämieni luentojen  aiheista

LUOVUUDESTA JA ROHKEUDESTA

Unelmista kiinni. Oman voiman, sisun ja persoonan kehittäminen. Armon ja ilom merkitys työssä. Palautteen antaminen ja saaminen. Työhyvinvointi. Työporukan dynamiikka. Ihmistä arvostava johtaminen.

Asiakkaitani

Speakersforum
Yle HR
Etelä-Suomen aluehallintovirasto ELY-keskus
KELA
Wulff Torkkelin Paperi
Uudenkaupungin kaupunki
Ylemmät toimihenkilöt YTN ry.

TAITEILIJAN ANSAINTALOGIIKKA

Taiteilija työelämässä (sopimukset, palkat, verotus). Markkinointi, myynti ja tuotteistaminen. Oman osaamisen arvottaminen ja arvostaminen. Oman voiman ja persoonan kehittäminen. Muusikko työelämässä (sopimukset, palkat). Tekijänoikeudet, IPR, talous- eläke- ja veroasiat. Apurahat, koulutus ja elinikäinen oppiminen. Verkostoituminen, markkinointi. Yrittäjyys ja yrittäjäidentiteetin kehittyminen. Yritysmuodot, starttiraha, rahoitus.

Asiakkaitani

Haaga-Helian kulttuuriyrittäjyyskoulutus
Tekijänoikeuden tiedotuskeskus TTKV
Lahden konservatorio
Helsingin Pop Jazz konservatorio
Metropolia
Koulutuskeskus Sedu
KEO
Sibelius-Akatemia
Sibelius-Akatemian Rytmi-instituutti
Jyväskylän ammattiopisto
Luovat ry:n Ahjo-hanke
Humanistinen Ammattikorkeakoulu