KUVAT MEDIALLE
CV

KIKKA LAITINEN

Kikka Laitinen on suomalainen pitkän linjan musiikintekijä, esiintyjä, luennoitsija ja yrittäjä. Kikka on valmistunut Tampereen yliopistosta vuosikurssinsa parhaaksi diplomikielenkääntäjäksi (englanti ja venäjä) ja saanut musiikkikoulutuksen Tampereen Konservatoriossa ja Helsingin Pop & Jazz Konservatoriossa.

Työ- ja elämänkokemusta Kikka on saavuttanut niin kirjoittajana, muusikko-kapellimestari-yrittäjänä että luottamustoimista eri organisaatioiden, järjestöjen ja yritysten hallituksissa ja työryhmissä kuten Valtion säveltaidetoimikunta, Juha Vainio Rahasto, Georg Malmstén -säätiö, Teosto, Elvis ry. ja Yle. Pitkän uran kohokohtia ovat olleet menestykset sävellyskilpailuissa kuten UMK, Somero soikoon ja Seinäjoen tangosävellyskilpailut sekä useat radio- ja konserttihitit joita Kikka on tehnyt sekä omille kokoonpanoilleen että suomalaisille eturivin artisteille.

Musiikin tekemisen ja esittämisen ohella hän luennoi, koska haluaa kohdata ihmisiä ja kertoa omiin kokemuksiinsa pohjautuen työhyvinvoinnista, yrittäjyydestä, tekijänoikeuksista ja henkisestä voimasta. Erilaiset työt, opiskelut ja musiikin luominen ja esittäminen ovat tehneet Kikasta sen mikä hän on. Kikan tavoite elämässä on, että hänestä on iloa muille. Kikasta elämä on ennen kaikkea palvelutehtävä, ja hän antaa mielellään jakoon sen mitä on matkalla oppinut.