Tietosuoja2018-08-15T16:49:18+00:00

Kantka Music, myöhemmin Palvelun tarjoaja tai Me, on sitoutunut kunnioittamaan henkilökohtaisia tietojasi ja suojelemaan yksityisyyttäsi lain edelletymällä tavalla. Kaikkea luovuttamaasi tietoa käsitellään EU:n ja Suomen lainsäädäntöjen mukaisesti.

Käyttämällä verkkopalvelua kikkalaitinen.fi, myöhemmin Palvelu, annat hyväksyntäsi tässä dokumentissa määrätylle tietojen keräämiselle ja käsittelylle.

Mitä tietoja keräämme sinusta, miksi ja miten?

Palvelumme kerää sinuste erilaisia tunnistetietoja toimiakseen tehokkaasti ja tuottaakseen sinulle parhaan mahdollisen kokemuksen palveluidemme parissa.

Kerätyt tiedot voidaan jakaa karkeasti kahteen päätasoon: 1) tiedot jotka luovutat henkilökohtaisesti (esim. täyttäessäsi lomakkeen )
2) automaattisesti kerätyt tunnistetiedot (tiedot joita verkkoselaimesi lähettää automaattisesti joka kerran kun käyt sivustollamme)

Tietoja kerätään a) tilastollista tutkimusta varten b) markkinointia varten c) palvelun ylläpitoa ja jatkokehitystä varten, ja d) verkkopalvelun toimintojen tuottamiseksi.

Koska lasten henkilötietojen suojaaminen on erityisen tärkeää, emme kerää, prosessoi tai käytä kenenkään henkilötietoja, jonka tiedämme olevan alle 13-vuotias.

Henkilökohtaisesti luovuttamasi tiedot

Palvellaksemme sinua mahdollisimman hyvin on meidän tarpeellista pyytää ja saada käsitellä henkilötietojasi ja muita luovuttamiasi tietoja.

Pyydämme henkilötietoja esimerkiksi silloin, kun ostat palveluita, pyydät lisätietoja, tilaat markkinointi- tai tukimateriaaleja,
rekisteröidyt, lähetät palautetta tai tilaat uutiskirjeen. Henkilötiedot, joita saatamme sinulta näillä sivuilla pyytää, voivat sisältää yhteystietoja,
kuten nimen, osoitteen, puhelinnumeron, työnantajasi, sähköpostiosoitteen tai muita yksilöiviä tai henkilökohtaisia tietoja.

Luovuttamalla henkilökohtaisia tietojasi, annat meille luvan niiden käsittelyyn siinä laajuudessa kuin toiminnon tai asian hoitaminen edellyttää.

Nämä tiedot ovat vain meidän ja läheisten yhteistyökumppaneidemme käytössä vain siinä laajuudessa kuin asiakaskohtaisten asioiden hoitaminen edellyttää.

Automaattisesti kerättävät tunnistetiedot

Jokaisesta palveluamme käyttävästä tahosta kerätään kaikissa olosuhteissa vähintään seuraavat lokitiedot, jotka ovat sekä meidän että valittujen partereidemme käytettävissä:

  • Käyttökertakohtainen, yksilöllinen sessiotunniste
  • Käyttäjän koneen IP-osoite ja DNS-osoite
  • Käyttäjän selaimen tunnistemerkkijono ja muut selaimen välittämät tunnistetiedot (esim. näytön koko, selainlaajennukset jne)
  • Tieto siitä, mistä kohteeseen on tultu (ns. referer-tieto)
  • Käynnin ajankohta
  • Ladatut tiedostot

Näiden tietojen ensisijainen käyttökohde on verkkopalvelun toiminnollisuuden ja tietoturvan seuranta, eikä niitä yhdistetä muihin henkilötietoja sisältäviin tietoihin kuin korkeintaan kooste/aggrekaattitason raportoinnissa.

Palvelumme hyödyntää Google Analytics-palvelua kävijätilastojen tuottamisessa. Kaikki Google Analyticsin keräämä ja käsittelemä tieto on anonyymiä, eikä sen avulla voida yksilöidä käyttäjää (lue lisää Googlen tietosuojalausunnosta). Google Analytics palvelu saa vain suostumuksellasi käyttöönsä seuraavat tiedot käynnistäsi tällä sivustolla:

  • Selaimen IP-osoite ja sijainti (kaupunki, lääni, maa, manner)
  • Selaimen ominaisuudet (esim. versio, näytön koko, näytön värimäärä jne)
  • Viitetieto (miltä sivulta käyttäjä saapui palveluumme)
  • Tietoja vierailun kestosta ja vierailutiheydestä
  • Tietoa palvelun käytöstä (mitä sivuja/palveluja käytetään, haun käyttö, jne).

Tässä prosessissa sinun käyttäjätietojasi ei yhdistetä kokonaiseen IP-osoitteeseesi, sillä olemme ottaneet sivustollamme käyttöön Googlen tarjoaman IP-osoitteen anonymisointitoiminnon, joka poistaa IP-osoitteesi 8 viimeistä numeroa (IPv4) tai viimeiset 80 bittiä (IPv6).

Jos haluat kieltäytyä Google Analytics seurannasta, ole hyvä ja asenna Googlen tarjoama selainlaajennus tai hyödynnä selaimen asetuksia evästeiden estämiseksi.

Hyödynnämme ajoittain Google AdWords-mainontaa tuotteidemme ja palveluiden promotoimisessa. Google kerää anonyymia tietoa sinusta ja mielenkiinnon kohteistasi aina kun klikkaat mainostamme ja tutustut tarjoamaamme tuotteeseen tai palveluun.

Jos haluat kieltäytyä Google AdWordsin käyttämästä seurannasta ja profiloinnista, ole hyvä ja asenna Googlen tarjoama selainlaajennus tai hyödynnä selaimen asetuksia evästeiden estämiseksi.

Joillakin sivuilla hyödynnämme 3. osapuolen tarjoamia upotettuja elementtejä ja liitännäisiä, kuten YouTube-videoita tai Facebook-syötteitä.  Näissä tapauksissa em. palveluiden tarjoajat voivat kerätä dataa palvelun käytöstäsi ja mielenkiinnon kohteistasi voimassaolevien ehtojensa mukaisesti.

Evästeet ja vastaavat teknologiat

Käytämme evästeitä (pieniä laitteellesi tallennettavia tekstitiedostoja) ja vastaavia teknologioita tuottamaan palveluitamme ja auttamaan tietojen keräämisessä.
Evästeiden avulla voimme muun muassa tallentaa asetuksesi; mahdollistaa sisäänkirjautumisesi; tuottaa mielenkiinnon kohteisiin perustuvaa mainontaa; vastustaa petoksia; ja analysoida kuinka hyvin palvelumme suoriutuvat.

Palvelumme voivat sisältää kolmansien osapuolten palveluntarjoajien evästeitä ja niihin rinnastettavia teknologioita.

Sinulla on käytössäsi useita työkaluja evästeiden ja vastaavien teknologioiden hallintaan, mukaan lukien selaimen hallintatoiminnot, joilla voit estää ja poistaa evästeitä.
Huomioithan että selaimesi asetukset ja muut valintasi saattavat vaikuttaa kokemukseesi palveluissamme.

Milloin ja miksi jaamme henkilökohtaisia tietoja?

Jaamme henkilökohtaisia tietojasi luvallasi tai jos tarpeellista suorittaaksemme pyytämäsi tai valtuuttamasi tapahtuman tai palvelun tuottamisen.

Jaamme tietoja myös yhteistyökumppaniemme ja alihankkijoidemme kanssa; lain niin vaatiessa tai vastauksena oikeustoimiprosessiin; suojellaksemme asiakkaitamme;
säilyttääksemme palvelujemme turvallisuuden; ja suojellaksemme palveluidemme oikeuksia ja omaisuutta.

Kuinka suojaamme tietojasi

Suhtaudumme vakavasti yksityisyyden suojaan. Sivuston ylläpitäjä pyrkii erilaisin teknisin toimenpitein (salasanat, palomuuri, suojattu datansiirto)
estämään luvattoman pääsyn tämän sivuston kautta antamiisi henkilötietoihin ja estämään niiden sopimattoman käytön.

Henkilökohtaisten tietojen katselu ja hallinta

Sinulla on oikeus pyytää sinuun linkittyviä tietoja tarkasteltavaksi tai poistettavaksi.

Pyydämme huomioimaan tällöin lainsäädännön asettamat rajaukset. Esim. sinuun linkittyvät laskut / tositteet tulevat kaikissa tilanteissa säilymään lain velvoittaman minimiajan.

Palvelun tarjoaja / lisätietoja

Kantka Music
hittitalo@kikkalaitinen.fi
Palstakatu 8, 15230 LAHTI
Y-TUNNUS 2426619-6

Kirsi-Marja ”Kikka” Laitinen, kirsimarja.laitinen@gmail.com, Puh. +358 40 8454 788