Tule mukaan joukkorahoituskampanjaan ja tue aidosti suomalaista musiikkia!

Monikansallisten jättien tarjoaman viihteen rinnalle tarvitaan kotimaista rehtiä musiikkituotantoa; sellaista, joka soitetaan, sovitetaan, äänitetään ja kokonaisuudessaan tuotetaan Suomessa. Me suomalaiset musiikin pientuottajat jätämme kaikki palkat, palkkiot, tekijän- ja tuottajaoikeudet korvauksineen ja siten myös verot Suomeen: kannatamme näin osaltamme suomalaista osaamista, luovaa työtä ja hyvinvointiyhteiskuntaa.

Kitaristin kaksoset!

Monet musiikin ammattilaiset kamppailevat epävarman talouden kanssa. Kitaristimme Kustaa Kantelisen perhe sai elokuussa kaksoset, ja leipää tarvitaan. Tuellasi voin maksaa kitaristillekin asianmukaiset studiopalkkiot, joilla Kustaa saa leipää perheelleen. Ei ole oikein että Artisti maksaa siitä että voi tehdä työtään…

Puut, linnut ja taivas CD-levy

Tuellasi teemme CD-levyn “Puut, linnut ja taivas”. Musiikin tyylilajina on kitaravetoinen folk & rock-musiikki, jossa on aito, soitannollinen ote ja teksteissä sanomallinen tyyli. Vastustamme eriarvoisuutta, kyykyttämistä ja tyhjänpäiväistä robottihuumaa: uskomme ihmiseen, inhimillisyyteen ja merkitykselliseen työhön. Levy koostuu 10 uudesta laulusta, teemoina luonto, vuodenajat, maiseman ja yleisen ilmapiirin koveneminen ja sen vaikutus ihmiseen. Panostamme muusikkouteen ja aitoihin soittimiin: uskomme kitaroihin, flyygeliin, rhodesiin, hammondiin, bassoon ja rumpuihin. Levyn ensimmäinen single ”Kanssa vanhan omenapuun” saavutti innostuneen vastaanoton, ollen kevään soitetuimpia lauluja radioissa! Toivomme että jatko on yhtä hyvä: sinä voit tässä meitä auttaa!

Levyn äänityksestä ja tuotannosta vastaa Risto Hemmi (Finnvox Oy) ja taiteellisena tuottajana ja osasovittajana toimii Okko Laru (mm. Hectorin uusimpien laulujen tuottaja). Yhtye: Kustaa Kantelinen, Mikko Yli-Knuuttila, Kikka Laitinen ja Petteri Korhonen.

Budjetti ja aikataulu

Äänitteen tuotantokulut ovat n. 20 000 EUR (laulunteko, harjoitukset, sovitus, äänitys, miksaus, masterointi, kansityöt, painokulut). On äärimmäisen tärkeää saada koko rahoitus kasaan jotta levyn julkaisu v. 2018 keväällä, viimeistään 15.5.2018 toteutuu ja kaikki laskut saadaan maksuun.

Vastikkeeksi saat käsinkosketeltavaa iloa, hyötyä ja hyvän mielen!

Saat uuden CD-levyn/levyjä nimmarilla kotiin postitettuna heti kun se on valmis. Voit tilata jo nyt syksyllä yksityiskeikan kotijuhliisi, synttäreille, häihin tai yrityksesi pikkujouluihin tai seminaariin. Voit tilata heti myös suositun luennon työhyvinvoinnista, ilosta ja armosta, tai huippuhyvän oman laulun. Vastikkeet toimitetaan kuten ja milloin haluat. Mesenaatin nimi julkaistaan tiedotteessa ja somessa jos Mesenaatti toivoo.

Tukemalla pieniä laadukkaita kotimaisia musiikintekijöitä ylläpidät kulttuurin monimuotoisuutta suurten monikansallisten viihdejättien puristuksessa. Sydämellinen kiitos!

Lue lisää ja tue Mesenaatin kautta: https://mesenaatti.me/campaign/?id=443#single/view