OPETUSTA, KEIKKOJA JA TILAUSMUSIIKKIA!

Teen biisejä ja tuotan musiikkia tilauksesta. Keikkailen myös tilauksesta, akustisesti, soolona tai duona tai yhtyeeni kanssa, pyydähän tarjous!

Annan kotistudiollani Lahdessa myös yksityistunteja: laulu-, puhe- ja hengitystekniikka, esiintyminen ja rentoutus, musiikin teoria, piano- ja kitarasäestys. Konsultoin artistiuran ja tekijänoikeuden koukeroissa. Teen musiikkia ja myös esiinnyn tilauksesta, pyydä tarjous!

OPPILAIDEN PALAUTTEITA:

”Kikka on hyvä ja kannustava opettaja. Hän on rohkaissut hyvin minua luottamaan omaan itseeni näillä sanoillakin: ”sinä osaat ja sinä pystyt”.
Olen oppinut lisää laulamisesta ja hengitystekniikasta. Myöskin kärsivällisyyttä. Olen saanut myöskin paljon iloa tunneilta.
Suosittelen Kikan opetusta.”
Maria Nieminen, 36v.

”Kikalla on kyky saada ihmiset uskomaan itseensä ja joskus jopa yllättämään itsensä. Opetus on enemmän tsemppaamista ja erilaisten mielikuvien rakentamista, mikä on mielestäni todella antoisaa. Lisäksi Kikalla on jo lyhyen opetuksen perusteella kyky löytää oppilaille parhaiten istuvat laulut, mikä ruokkii myös oppilaiden innostusta. Loistava, aurinkoinen ja maanläheinen tyyppi! Suosittelen kaikille, jotka ovat joskus ajatelleet laulutunnille menoa, mutta eivät ole uskaltaneet, siis juuri minunlaisilleni suihkulaulajille.”
Markku Walhsten, 40v.

”Tunnit ovat innostavia. Ope on tiukka, rimaa ei aliteta. Tunnit ovat tunteita täynnä. Tunnit ovat vahvistaneet itsessäni laulajaa, luovuutta ja lisänneet rohkeutta ylittää rajoja. Suosittelen Kikkaa sydämellisesti opettajaksi toisille, jotka haluavat ilmaista itseään laulun avulla.”
Leena Tåg, 65v.

PYYDÄ TARJOUS