LUENNOT

Luentoni luovuudesta ja rohkeudesta keskittyy itsearvostuksen, itsetuntemuksen, luovuuden, työn ilon ja rohkaisun teemoihin. Parhaat oppitunnit (työ)hyvinvoinnista olen saanut omasta elämästä, opinnoista ja mm. Ylen hallituksen Nimitys- ja palkitsemisvaliokunnan työstä vv. 2011-2017.

Lue lisää: https://www.speakersforum.fi/kikka.laitinen

Luennoin myös tekijänoikeudesta, taiteilijayrittäjyydestä ja taiteilijan sosiaaliturvasta.

ASIAKASPALAUTTEITA:

”Erityisesti tykkäsimme Kikan koskettavista musiikkiesityksistä ja saimme hyvät hengitys- ja rentoutusohjeet. Tajusimme, kuinka tärkeää on itsensä rakastaminen, kiittäminen ja kannustaminen. Suosittelen Kikkaa Koutsiksi Hyvinvointi-, Virkistys- ja TYKY-päiviin tms.”
Päivi Kirjavainen, toiminnanjohtaja
Päijät-Hämeen Mielenterveysomaiset FinFami ry. 2019

”Kikan reipas, iloinen ja avoin persoona sai ensi silmäyksellä kuulijat mukaansa. Rento ja musiikillinen luento vie kuulijan mennessään sekä antaa konkreettisia vinkkejä oman hyvinvoinnin edistämiseen.”
Sonja Rapo, alueasiamies, Jyty ry. 1.11.2019

Esimerkkejä pitämieni luentojen  aiheista

LUOVUUDESTA JA ROHKEUDESTA

Unelmista kiinni. Oman voiman, sisun ja persoonan kehittäminen. Armon ja ilon merkitys työssä. Palautteen antaminen ja saaminen. Työhyvinvointi. Työporukan dynamiikka. Ihmistä arvostava johtaminen.

Asiakkaitani

Speakersforum
Yle HR
Etelä-Suomen aluehallintovirasto ELY-keskus
KELA
Wulff Torkkelin Paperi
Uudenkaupungin kaupunki
Ylemmät toimihenkilöt YTN ry.

TAITEILIJAN ANSAINTALOGIIKKA

Taiteilija työelämässä (sopimukset, palkat, verotus). Markkinointi, myynti ja tuotteistaminen. Oman osaamisen arvottaminen ja arvostaminen. Oman voiman ja persoonan kehittäminen. Muusikko työelämässä (sopimukset, palkat). Tekijänoikeudet, IPR, talous- eläke- ja veroasiat. Apurahat, koulutus ja elinikäinen oppiminen. Verkostoituminen, markkinointi. Yrittäjyys ja yrittäjäidentiteetin kehittyminen. Yritysmuodot, starttiraha, rahoitus.

Asiakkaitani

Haaga-Helian kulttuuriyrittäjyyskoulutus
Tekijänoikeuden tiedotuskeskus TTKV
Lahden konservatorio
Helsingin Pop Jazz konservatorio
Metropolia
Koulutuskeskus Sedu
KEO
Sibelius-Akatemia
Sibelius-Akatemian Rytmi-instituutti
Jyväskylän ammattiopisto
Luovat ry:n Ahjo-hanke
Humanistinen Ammattikorkeakoulu