Puut, linnut ja taivas – Lauluja suomalaisesta luonnosta ja ihmisestä – Tuu mukaan Mesenaatti-kampanjaan!

Tue aidosti suomalaista musiikkia!

Tarvitsemme monikansallisen viihteen rinnalle kotimaista rehtiä musiikkituotantoa; sellaista, joka soitetaan, sovitetaan, äänitetään ja kokonaisuudessaan tuotetaan Suomessa, jonka tuotot ja verot jäävät Suomeen. Me suomalaiset musiikin pientuottajat maksamme kaikki palkat, palkkiot, tekijänoikeuskorvaukset, tuottajakorvaukset ja verot Suomeen: kannatamme näin osaltamme suomalaista osaamista, työtä ja hyvinvointiyhteiskuntaa. Vastustamme eriarvoisuutta, kyykyttämistä ja tyhjänpäiväistä robottihuumaa: uskomme ihmiseen, inhimillisyyteen ja merkitykselliseen työhön.

Kitaristin kaksoset!

Monet musiikin ammattilaiset kamppailevat epävarman talouden kanssa. Kitaristimme Kustaa Kantelisen perhe sai elokuussa suloiset kaksoset, ja leipää tarvitaan. Tuellasi voin maksaa kitaristillekin asianmukaiset studiopalkkiot, joilla Kustaa saa leipää perheelleen.

Puut, linnut ja taivas CD-levy

Tuellasi teemme CD-levyn “Puut, linnut ja taivas”. Musiikin tyylilajina on kitaravetoinen folk & rock-musiikki, jossa on aito, soitannollinen ote ja teksteissä sanomallinen tyyli. Vastustamme eriarvoisuutta, kyykyttämistä ja tyhjänpäiväistä robottihuumaa: uskomme ihmiseen, inhimillisyyteen ja merkitykselliseen työhön. Levy koostuu 10 uudesta laulusta, teemoina luonto, vuodenajat, maiseman ja yleisen ilmapiirin koveneminen ja sen vaikutus ihmiseen. Panostamme muusikkouteen ja aitoihin soittimiin: uskomme ihmisiin, kitaroihin, flyygeliin, rhodesiin, hammondiin, bassoon ja rumpuihin. Levyn ensimmäinen single ”Kanssa vanhan omenapuun” saavutti innostuneen vastaanoton, ollen kevään soitetuimpia lauluja radioissa! Toivomme että jatko on yhtä hyvä: sinä voit tässä meitä auttaa!

Levyn äänityksestä ja tuotannosta vastaa Risto Hemmi (Finnvox Oy) ja taiteellisena tuottajana ja osasovittajana toimii Okko Laru (mm. Hectorin uusimpien laulujen tuottaja sekä mm. Hectorin ja Ben Granfeltin kiertueiden kapellimestari). Yhtye: Kustaa Kantelinen, Mikko Yli-Knuuttila, Kikka Laitinen ja Petteri Korhonen.

Paljonko tarvitaan?

Äänitteen tuotantokulut ovat n. 20 000 EUR (laulunteko, harjoitukset, sovitus, äänitys, miksaus, masterointi, kansityöt, painokulut). On äärimmäisen tärkeää saada koko rahoitus kasaan jotta levyn julkaisu 15.5.2018 mennessä toteutuu ja kaikki laskut saadaan maksuun.

Vastike

Saat CD-levyn/levyjä nimmarilla tai yksityiskeikan kotijuhliisi, synttäreille, häihin tai yrityksesi pikkujouluihin tai seminaariin. Voit tilata meiltä myös huippuhyvän oman laulun – tai tilata Kikan puhumaan suositun luentonsa työhyvinvoinnista, ilosta ja armosta. Vastikkeet toimitetaan sovitusti kampanjan aikana ja/tai sen jälkeen. Kaikkien tukijoiden nimet julkaistaan tiedotteessa ja somessa kampanjan jälkeen.

Miksi kannattaa kannattaa suomalaista työtä?

Olen suomalaisen luovan alan tekijä ja työllistäjä, paikallinen pienyrittäjä joka työllistää luovan alan osaajia muusikoista graafikoihin. Mottoni on: suomalainen omistajuus ja verotulot Suomeen: kaikki palkat, palkkiot, ja myös tekijänoikeudet jäävät suomalaisille oikeudenomistajille ja kaikki verotulot maksetaan ja jätetään Suomeen – eikä piilotella veroparatiisehin!

Lue lisää täältä: https://mesenaatti.me/campaign/?id=443#single/view