Olen valitettavasti syntynyt ja elänyt setämiesten valtakauden aikana. Joudun luultavimmin vielä loppuelämäni kärsimään valkoisten, keski-ikäisten, rikkaiden, sovinististen,  ahneiden ja hyvä-veli kerhon etua ajavien setämiesten vaikutusvallan alaisuudessa. Mitä tälle voisi tehdä? Voisiko joku tehdä jotakin? Itse nimittäin epäonnistuin täysin maailman muuttamisessa paremmaksi paikaksi. Suomalaiset Setämiehet medioissa ja levy-yhtiöissä päättivät iskeä porukalla meikäläisen nurkkaan kikkailemalla ja näyttämällä naisen paikan jo 30 vuotta sitten. Kiusaamista onkin jatkunut näihin päiviin asti: älä rokkaa! – vaan – riisuudu, pyllistä ja laula rahankerääjä-sedän tekemät tekstit ja sävelmät – tai… olet hautausmaalla fyysisesti tai henkisesti!

Noh. Mitäpä siihen voi sanoa tai tehdä kuin heiluttaa valkoista lippua antautumisen merkiksi? Rokit on rokattu, kaurat syöty, kansa manipuoloitu ja ”toimittajat” määkivät markkinamiehen sanoituksia kuin papukaijat: ehkä tällä systeemillä joku teki kivan tilin paratiisiin?

Onneksi ne eivät pysty tappamaan John Lennonia, eivätkä Imagine-levyä, eivätkä ne pysty enää tappamaan Greta Thunbergia; tai voivathan ne salamurhata Gretan, mutta sitä, mitä hän aloitti – sitä ne eivät pysty tappamaan.

Vaikka toivoa olisi vähän, sitä on kuitenkin. Jätän eriarvoistumista vastustavan passiivisen vastarinnan, rauhan puolesta taistelun, luonnon suojelun, rock´n rollin ja runouden nuorten hippien vastuulle. Uskon omaan ennustukseeni: tulee sukupolvi joka heittää rahasetämiehet  jakkupukurouva-armeijoineen helvettiin (jonne kuuluvatkin), ja – itse asiassa – se sukupolvi on nyt syntynyt.  Kyllä siinä ovat diginatsit ja virtuaalilasimyyjät ihmeissään kun yrittävät tälle Gretan innoittamalle porukalle myydä piuhaa, boxia, halpuutettua pikaruokaa ja orjalasten tekemää vaatetta: eivät ne osta, perkele!

Toivotan tervemenoa Marsiin ja Kuuhun, kaikki miljonäärit ja miljardöörit, jotka eivät auta maailman luontoa ja ihmistä: räjähtäkööt kaikki rakettinne ja sukkulanne! Tervehdin ilolla ja rauhanmerkillä jokaista joogaajaa, pitkätukkaa, viherpiipertäjää, pienviljelijää, taiteilijaa ja rokkimimmiä: tulkoon valo ja tietoisuus! Viisas tietää että rakkaus ei kuole, koskaan  – eikä rock´n roll!

”Jonain päivänä pahat henget menettävät voimansa, ja sinä itse tulet vahvemmaksi”