Persoonallista ja erottuvaa on antaa lahjaksi omaa musiikkia, oma lauluesitys tai laulutunteja.  Kuullessaan tämän moni vääntelee heti käsiään ja väittää: oih, ei, en uskalla, en osaa laulaa, en pysty, en rohkene…!

Ystäväni, usko minua: jokainen osaa laulaa – ja voi ja saa laulaa! Musiikin kautta voit ylittää ja yllättää itsesi ja läheisesi, löytää uusia puolia sisältäsi ja syventää persoonaasi. Laulaminen on parantavaa: voit käydä vaikeitakin tunteita läpi musiikin avulla, mutta, ennen kaikkea, löytää todellista riemua, iloa ja energiaa – omasta itsestäsi ja musiikin voimasta!

Opastuksellani opit mm. hengittämään, tekemään äänenavaukset ja oikean puhe- ja laulutekniikan. Löydät oman äänialasi ja opit käyttämään mikrofonia. Jokaisella ihmisellä on oma, kaunis ja persoonallinen äänensä jonka voi saada soimaan ja kukoistamaan upeasti treenaamalla!

Mitäpä jos tekisit oman musavideon jonka voi julkaista somessa tai lähettää lahjaksi? Mitäs jos tilaisit  laulutunteja itselle tai musiikista kiinnostuneelle lapselle, puolisolle tai asiakkaalle? Entä: oletko aina haaveillut omasta radiotasoisesta singlestä?! No – tehdään se: kannustan, rohkaisen ja autan!

Tässä todistusaineistoa ja muutamia palautteita laulutuntien ja studiosessioiden tiimoilta:

”Mahtava investointi luovuuteen ja tuet samalla yrittäjää. Laulu pidentää ikää…eikö se ollut jotenkin noin?” Jari Nurmi, Product manager, Telia Company

”Suosittelen lämpimästi!”, Minna Vierula, Design manager, Consti Group

”Laulutunnit ovat innostavia. Tunnit ovat vahvistaneet itsessäni laulajaa, luovuutta ja lisänneet rohkeutta ylittää rajoja. Suosittelen Kikkaa sydämellisesti opettajaksi toisille, jotka haluavat ilmaista itseään laulun avulla.”, Psykoterapiapalvelut Tmi Leena Tåg

Mesenaattikampanjani kautta voit tutkia itsellesi sopivaa luovaa vaihtoehtoa! Meilaa, soita tai tuu käymään! Ks. https://mesenaatti.me/1438/_/