KIKKA LAITINEN

Olen muurarin tytär ja tykkään tehdä. Sormet, sydän ja pää ovat tärkeimmät työvälineeni.

Teen musiikkia koska haluan jakaa hyvää mieltä, iloa, voimaa, tunteita ja ajatuksia ihmisten kanssa. Musiikki, puhe, katse, kosketus, puiden humina – ne ovat konkreettista energiaa.

Ensimmäisen keikkani heitin 17-vuotiaana Valkeakosken Sointulan ostarilla. Seuraava merkittävä ammatillinen etappi oli kun valmistuin Tampereen yliopistosta diplomikielenkääntäjäksi. Musiikkikoulutukseni olen saanut tuhansilla keikoilla ja Tampereen Konservatoriossa ja Helsingin Pop & Jazz Konservatoriossa.

Työ- ja elämänkokemusta on tullut niin ammattimuusikkona, kielenkääntäjänä, kirjoittajana, muusikko-kapellimestari-yrittäjänä että luottamustoimista eri organisaatioiden, järjestöjen ja yritysten hallituksissa ja työryhmissä kuten Valtion säveltaidetoimikunta, Juha Vainio Rahasto, Georg Malmstén -säätiö, Teosto, Elvis ry. ja Yle. Pitkän muusikkourani kohokohtia ovat olleet menestykset sävellyskilpailuissa kuten UMK, Somero soikoon ja Seinäjoen tangosävellyskilpailut sekä useat radio- ja konserttihitit joita olen tehnyt sekä omille kokoonpanoilleni että suomalaisille eturivin artisteille.

Musiikin ohella luennoin mielelläni, koska haluan kohdata ihmisiä kertomalla omiin kokemuksiini pohjautuen työhyvinvoinnista, yrittäjyydestä, tekijänoikeuksista ja henkisestä voimasta. Erilaiset työt, opiskelut ja musiikin luominen ja esittäminen ovat tehneet minusta sen mikä nyt olen. Toivon että minusta on iloa muille. Elämä on mielestäni ennen kaikkea palvelutehtävä. Annan mielelläni jakoon sen mitä tiedän.

CV
OTA YHTEYTTÄ